لزوم مدیریت امنیت غذایی و کشاورزی پایدار برای تأمین نیاز کشور
1399/07/23

مدیرکل دفتر محیط زیست و غذا در وزارت جهاد کشاورزی گفت: ما سه نوع مدیریت در امنیت غذایی شامل مدیریت تولید، مدیریت بهداشت و مدیریت بازار داریم که باید منجر به بهره‌وری و امنیت غذایی شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از ایانا، علیرضا رفیعی‌پور مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مدیرکل دفتر محیط زیست و غذا وزارت جهاد کشاورزی در وبینار روز جهانی غذا که امروز چهارشنبه در سالن شهیدان نعمتی جم برگزار شد، اظهار کرد: جملات کلیدی در امنیت غذایی شامل توسعه کشاورزی پایدار، تولید غذا با حفظ محیط زیست، پیشگیری بهتر از درمان، پیشگیری از مهاجرت از طریق توسعه مناطق روستایی، مبارزه با فقر، گرسنگی و سوء تغذیه و بهبود مواد غذایی از مزرعه تا سفره می‌شود.

وی افزود: مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی از مزرعه و منابع پایه تولید شروع و تا سفره مصرف کننده پیش می‌رود.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: ما سه نوع مدیریت در امنیت غذایی شامل مدیریت تولید، مدیریت بهداشت و مدیریت بازار داریم که باید منجر به بهره‌وری و امنیت غذایی شود.

مدیرکل دفتر محیط زیست و غذا وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: در کشور بیش از 120 میلیون تن محصول کشاورزی تولید شده که یک موفقیت مدیریتی برای وزارت جهاد کشاورزی محسوب می‌شود اما باز هم نیاز به تنظیم الگوی کشت داریم.

وی افزود: تامین و تضمین کیفیت سلامت و بهداشتی بودن محصولات کشاورزی، گیاهی و دامی با نگاه بهداشت محور و سلامت‌گرا در وزارت جهاد کشاورزی شروع و زنجیره مزرعه تا سفره با حضور کارشناسان و استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا مانند هوش مصنوعی آغاز شده است.

رفیعی‌پور بیان کرد: مدیریت بازار باید به کمک مدیریت تولید بیاید تا در اقتصاد کشاورزی موفق شویم و کشاورزی پایدار را برای آینده کشور تأمین کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه دامی شناسایی محصولات دامی با کد IR و گریدهای A وA پلاس را دریافت کردیم.

تعداد مشاهده خبر636 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal